IBbouwmanagement

 

Ietsen Bakker van IBbouwmanagement:

Ervaring in de bouwsector: 30 jaar

Specialiteit: advisering energiezuinige/energie-neutrale verbouw of nieuwbouw en passiefhuis woningen.

Ietsen heeft jarenlange ervaring en weet uitstekend de weg in de bouwwereld.

 

 

Hij is bij diverse architectenbureaus jarenlang projectleider geweest van een groot aantal middelgrote nieuwbouwprojecten. Ook het begeleiden van ingrijpende renovaties en uitbreidingen van bestaande woningen en bedrijfspanden staat op zijn ervaringslijst. Ietsen vindt het een uitdaging om zijn werkervaring en vakkennis in te zetten t.a.v. het organiseren, coördineren en begeleiden van het gehele proces, een echte verbinder.

Als bouwkundig adviseur van Dakoplossing bewaakt hij het proces en kwaliteit. Hij verzorgt de project-coördinatie tussen de bouwpartners en begeleid het traject in de uitvoeringsfase.

Maar zijn grootste passie is energiezuinige/energie-neutrale verbouw of nieuwbouw. “Energieneutraal en passief huis bouwen is geweldig om te doen. Fantastisch om in te leven en bijzonder fijn voor de aarde en dus voor ons allemaal”.

Samenwerken is de essentiële voorwaarde tot succes.

Hierbij is betrokkenheid, gevoel voor belangen, gedegen aanpak en de wil om kennis en ervaring te delen een belangrijk vertrekpunt voor een plezierige samenwerking.
Elke samenwerking is uniek voor ieder project.

IBbouwmanagement weet waar welke informatie vandaan moet komen en trekt op het juiste moment aan de juiste touwtjes.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website van IBbouwmanagement